PROPOSTA: CONVOCATÒRIA COMUNA PER EL 28 DE DESEMBRE.

Davant de la necessitat de fer-nos cada vegada mes fortes i amb el propòsit de demostrar que volem continuar fent accions totes juntes:

Des de l’Assemblea Social Guinardó-Can Baró, us convoquem a totes les assemblees de barris, ciutats, pobles i viles a organitzar un esdeveniment conjunt per aquest proper 28 de desembre. Es tracta de una convocatòria oberta en la que les accions les decidirem entre tots els barris, comissions i sectors en lluita que vulguem participar però aquesta vegada convocada des de els barris.

L’idea es veure que podem fer plegades el dia 28 de desembre. Pot ser que decidim fer activitats a totes les assemblees amb un lema comú. Potser una Mani-Festa-Acció conjunta. O poder activitats el dia 28 i una Mani-Festa-Acció un altre dia.

Evidentment la data es una proposta i també es pot discutir. La idea surt de jugar amb el concepte de innocència i de muntar alguna cosa grossa en mig de unes festes que molt sovint representen el pitjor del sistema soci-econòmic que patim.

Nomes es tracta de fixar una data amb una mica de temps per fer visible de forma mes global la feina de les assemblees a nivell local. En aquest sentit, la proposta es podria fer extensiva a tot el territori.

Per això us convoquem primerament a una reunió el divendres dia 2 de desembre (lloc a confirmar) per parlar-hi totes juntes.

Esperem la vostre resposta!. Construïm entre totes una agenda comuna!

Salut!

Blog: Convocatoria28D.wordpress.com

Correu: convocatoria28d@gmail.com

Facebook: Grup Convocatoria 28D

Twiteer: @Convocatoria28D

One response to “PROPOSTA: CONVOCATÒRIA COMUNA PER EL 28 DE DESEMBRE.

 1. Assamblea de Sant Antoni:
  Tallers expres de performances al metro:
  El transport públic es un espai de difusió i comunicació tan poderos com infrautilitzat. Pasem moltes hores amunt i avall dins d’aquest espai, ja sigui llegint, escoltant música o alimentant las paranoias cotidianas. Es un espai a recuperar, a fer nostre.

  La assemblea de Sant Antoni ofereix un taller teòrico-pràctic a las assembleas dels barris de Barcelona i a tots aquells grups de mes de quatre persones que puguin estar interesats en descobrir las posibilitats d’aquest espai. Hem tingut una experiencia en ell i ha sigut tan fascinant com eficaç. Per aixó volem comparti-la i expandir-la.

  La convocatoria d’acciò conjunta del 28D ens ha semblat una oportunitat excelent per començar-ho a fer.

  Características del taller:

  Durada: 2 hores.

  Lloc de realitzaciò: A demanda, segons las necesitats del grup. Ens podem desplaçar al espai que tinguin o proporcionar-ne un. Requisits: que tingui una parada de metro aprop.

  Horari: A demanda. Poseu-vos en contacte amb l’Assemblea de Sant Antoni mitjançant mail, os donarem mes informaciò i ens posarem d’acord amb els detalls.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s