dissabte 26 novembre cercavila-presentació Xarxa de Suport Mutu Guinardó-Can Baró

Davant els desnonaments, els desallotjaments, els acomiadaments, les redades, els abusos policials i la repressió, no arribar a final de mes, sentir-nos soles… AUTODEFENSA VEÏNAL!!! El proper 26 de novembre us animem a venir a la presentació de la XARXA DE SUPORT MUTU DEL GUINARDÓ-CAN BARÓ!!!


Ens trobarem a les 10h a la Plaça del Nen de la Rutlla (*) per esmorzar-nos una XOCOLATA calenta vegana amb pastes i arribar puntuals! A les 11h començarem el CERCAVILA per presentar i difondre la Xarxa de Suport Mutu del Guinardó-Can Baró per tots els carrers!

El cercavila acabarà cap a les 14h al Parc de les Aigües (*) on ens esperarà un DINAR vegà acompanyat d’altres sorpreses… A les 16h començarem un DEBAT sobre els perquès de crear xarxes de suport mutu als nostres barris, on esperem compartir amb  totes vosaltres reflexions, experiències, lluites, contradiccions, projectes… i pensar juntes com visibilitzar-nos i multiplicar-nos als nostres barris, com recolzar-nos  i defensar-nos juntes en tots els àmbits de les nostres vides on ens agredeixen contínuament, o com coordinar-nos dins i fora dels nostres barris… També esperem que vingueu totes les xarxes de suport mutu, tant les que ja funcioneu com les que esteu engegant!!! (sense vosaltres no seria el mateix…) i que més barris us animeu a estendre el suport mutu! Durant tot el migdia i la tarda autoorganitzarem una TENDA GRATIS, on podem deixar tot allò que no necessitem (que estigui en bon estat) i agafar tot allò que necessitem, sense diners i sense intercanvis; i una TROBADA DE DISTRIBUÏDORES ALTERNATIVES, on presentarem la incipient DISTRIBUÏDORA DE SABERS PRÀCTICS de la XSM del Guinardo-Can Baró!


Des de la XSM del Guinardó-Can Baró no pretenem lluitar per algú que està pitjor que nosaltres, per algú que està més sola que nosaltres… Volem lluitar amb tu per nosaltres! Trobem-nos als carrers, a les places, a la feina, a les cases… Esborrem les fronteres del barri!


SI SOLA NO POTS, JUNTES HO PODEM TOT!!!


(*) Plaça del Nen de la Rutlla: Av, mare de deu de Montserrat, 171 – Metro L4 Guinardó Hospital de sant Pau

(*) Parc de les Aigües: Plaça Alfons el Savi – Metro L4 Alfons X


Adjuntem cartell de la jornada del 26 novembre + tríptic de presentació de la XSM Guinardó-Can Baró

I en un zip: octaveta XSM Guinardó-Can Baró + 4 cartells temàtics XSM (laboral, habitatge, redades i abusos policials, tenda gratis)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s