2011-09-13 Acta Assemblea Social Guinardó-Can Baró

2 responses to “2011-09-13 Acta Assemblea Social Guinardó-Can Baró

 1. A l’assemblea del 13.9.2011 la Comissió de continguts vam presentar una proposta de full de presentació de l’assemblea per repartir-la als veïns del barri, tal com vam quedar a finals de juny. Com que aquest punt no hi era a l’ordre del dia, volem que s’inclogui en l’ordre del dia de la propera assemblea del 20.9 2011, per tal que l’assemblea s’hi pugui pronunciar.

  El text és el mateix que es va repartir fotocopiat, ja que avui dijous ningú ha vingut a la reunió de continguts a parlar del seu contingut o bé a presentar esmenes.

  Esborrany
  Veïna o veí del barri

  Som les persones (joves i de més edat) que formem el moviment del 15 de Maig (que va néixer a la plaça de Catalunya). Som dels barris del Guinardó i Can Baró. Ens reunim cada dimarts a les 7 de la tarda a la plaça del Nen de la Rutlla, on series benvingut/da.

  Entre moltes altres coses, com ja t’anirem informant, nosaltres VOLEM:
  *Una democràcia autèntica, sense les deformacions que afecten aquesta: xantatge dels poders econòmics sobre les institucions; llei electoral antidemocràtica, que fomenta el bipartidisme; falta de participació; comportaments corruptes de molts polítics…

  *Una economia al servei de TOTES les persones, amb banca pública; jornada laboral reduïda; forts impostos per als rics; renda garantida de ciutadania, fort Estat del benestar…

  NO VOLEM: contractes temporals; acomiadaments en empreses que rutllen; atur; desnonaments de pisos; hipoteques depravades que et fan perdre el pis i et fan seguir pagant; pensions de misèria; retallades socials; diaris manipuladors…

  T’anirem informant. Participa-hi en tot el que puguis.

  Assemblea Social de Guinardó i Can Baró

  Entorn debat sorgit després de la presentació del document el 13.9.2011, la Comissió de continguts volem expressar tres crítiques:

  1) Que l’assemblea no sigui capaç de comunicar als veïns la seva raó de ser és empobridor, és una assemblea tancada sobre sí mateixa.
  2) Que tres persones parlin en contra d’una proposta i tots als altres assistents callin, no és assembleari, més quan gairebé la meitat dels assistents van aixecar la mà per manifestar el seu acord amb la proposta.
  3) S’havia aprovat en assemblea redactar un full de presentació als veïns i veïnes. Dir ara que no es pot fer, no és seriós.

  Comissió de continguts de l’Assemblea social Guinardó- Can Baró. 15.9.2011

 2. Voldria fer constar que, EXCLUSIVAMENT A TÍTOL PERSONAL, no estic en absolut d’acord amb la proposta que portareu a la trobada de barris del dia 17, ni en el seu contingut (no hi pinten res els vostres dogmes de fe en una proposta organitzativa) ni en la manera com heu segrestat la voluntat d’una assemblea ja expressada i consensuada en el seu moment i que no heu respectat. Em sembla que començo a entendre perquè voleu que només es prenguin decisions al barri!

  Tino

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s