Eina de intercomunicació d’assemblees de ciutats, viles, pobles i barris [icCVPB]

Hola:
El passat dissabte 16 de juliol ens varem reunir al barri del Raval de Barcelona persones d’assemblees de 10 barris de Barcelona, 1 del Vallés i 1 del
Barcelonès per tal de parlar de la proposta de crear una eina de intercomunicació d’assemblees de ciutats, viles, pobles i barris [icCVPB].
Tots el presents varem estar d’acord en l’urgència de posar en marxa l’eina per tal de facilitar la comunicació i el treball en xarxa de les assemblees de tot el territori i posar a funcionar el projecte en probes a mida que les diferents assemblees decideixin integrar-se a l’eina.
Entre totes anem a continuar definint el projecte de manera col·laborativa en el grup N-1 iCVPB (https://n-1.cc/pg/groups/492877/icvpb/) fent servir un document de treball com a base, en el que ja es defineix el funcionament concret de l’eina. En aquest grup ja s’han afegit varies persones noves pertanyents a altres assemblees.
Esteu convidades.
Assemblea del barri del Raval de Barcelona
Grup de treball per construir i promoure col.lectivamente la xarxa icCVPB
 —————————————

¿Que es la icCVPB?
Si us plau, explicam-ho fàcil i ràpid!

La xarxa icCVPB es una proposta per tal de facilitar la InterComunicació entre les assemblees de Ciutats, Viles, Pobles i Barris.
L’idea es que aquesta eina funcioni de manera semblant a una llista de correu en la que cada assemblea es subscrigui no mes que amb moltes avantatges i sense els inconvenients i molesties de les llistes tradicionals al estar en el entorn N-1:
Totes les comunicacions i respostes romanen ordenades i a la vista de qualsevol usuari d’Internet en un fòrum (encara que també existeix l’opció de restringir l’access per cada una de les comunicacions)
Crear una nova llista (grup) no depèn de cap administració centralitzada. Cada assemblea es lliure de crear nous grups i d’associar-se lliurement amb altres assemblees, properes o llunyanes. També es lliure de des subscriu-res quan així ho decideixin sense dependre de cap administració centralitzada (un clic i ja estas fora).
Cada assemblea manté de forma independent els seus mecanismes de comunicació interna d’acord amb les seves necessitats i processos. No te per que canviar-los. No mes es tracta d’obrir un canal de comunicació entre assemblees.
L’eina no es un sistema per a la coordinació. En el millor dels casos, seria un instrument que ajudaria a que les assemblees es coordines-in en allò que decideixin coordinar-se .
I tot això es no mes el començament, ja que l’entorn N-1 està pensat per el treball col·laboratiu en xarxa i disposa de moltes eines pensades per tal de facilitar-ho. Podem començar a compartir propostes, preo també experiències, debats interns, recursos, calendaris, … Relacionar-nos també mes enllà de la xarxa icCVPB. Peró poder això es córrer massa per començar.
———————————-

Sobre N-1
Diagonal: N-1: una red social no mercantilizada es posible: http://www.diagonalperiodico.net/N-1-una-red-social-no.html

Proposta inicial veure arxius adjunts

CONTACTE: asblearaval@gmail.com

3 responses to “Eina de intercomunicació d’assemblees de ciutats, viles, pobles i barris [icCVPB]

 1. El link que poseu al text d’adalt no hi apareix cap document, ni cap grup obert. (https://n-1.cc/pg/groups/492877/icvpb/).

  Ho podeu arreglar? Col·laborar amb les assambleas dels barris cada cop és més difícil…

 2. Hola.
  Es un grup tancat. Si vols entrar has de demanar-ho desde la pàgina d’entrada. Si tan sols vols els documents, els tens al final d’aquesta entrada de blog.

 3. Hola Nuria:

  A veces en N-1 si no tienes cuenta fallan los links externos.

  Copia y pega en tu navegador:

  https://n-1.cc/pg/groups/492877/icvpb/

  Si quieres entrrar en el grupo deberías abrirte una cuenta en N-1 y “Solicitar entrar”

  Gracias

  Javier (Raval)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s