Trobada d’assemblees de Barris/Pobles (Pl.Cat)

com ha anat:

– ens hem dividit en grups (nosaltres al barcelonès) per tal de treballar i posar en comú el que estem fent i el que es proposa fer.

– s’han presentat les diferents assemblees i acampades i han exposat el que estan fent i algunes propostes
– desde l’assemblea social “Horta-Guinardó” s’ha exposat el següent:

· L’assemblea actual ve de la ampliació de la ja existent de Can Baró-Guinardó
· En la primera assemblea es va pensar en que fos una unitària per a tot el districte, però s’ha vist que dins el districte n’han sortit d’altres, sobretot per raons de mobilitat i grandària del districte (ens hauríem de definir millor, potser canviar el nom)
· S’ha comunicat la jornada de demà diumenge 5 de juny
· s’ha comunicat la convocatòria de nova assemblea

– s’ha establert un “full de ruta” de mobilitzacións per treballar i aprovar a cada barri:

· dia 11 de Juny, dia de la presa de possessió del nou alcalde, casserolada a la seu del districte sota el lema: “EL PODER ES NOSTRE”
· rua-casserolada des del barri fins al parlament per acabar acampant per així el 15 al matí (7:00a.m.) intentar evitar el pla de retallades.
· Accions descentralitzades als barris contra les entitats bancàries
· dia 18 fer assemblees coordinades (totes alhora, hora per concretar) per visivilitzar el moviment i preparar el dia 19.
· dia 19 sortida de tots els barris i pobles en marxa fins a pl. Catalunya per a les 17:00 començar la manifestació unitaria (desde el blog d’extensió es poden descarregar octabetes i materials per a aquest dia)
. cada dimecres fer talls de carrers a les 13:00h en suport i amb les treballadores de sanitat.(consultar les mobilitzacións dels col.lectius del barri i coordinar-se)

-ens hem reunit tots els territoris i s’han arribat a alguns consensos que caldrà ratificar en assemblea de barri.

· el que sembla que totes estem d’acord és en crear eines de coordinació i comunicació entre totes les assemblees i acampades, ja hi ha diverses propostes:

· desde la comissió d’extensió de pl.Catalunya s’està enllestint un blog que ja li canviaràn el nom pq tb inclogui als municipis on hi haurà els enllaços a tots els blogs o pagines de caad barri-poble i un calendari de mobilitzacións. http://extensiobcn.wordpress.com

· també es recomana a l’hora de crear nous espais usar la plataforma lliure red.tomalaplaza.net que sembla que és una evolució de n-1.cc creada per a les acampades i assemblees. (els interessats en el tema informàtic si us plau ajunteu-vos treballeu-hi i ens ho expliqueu als profans en la matèria…)

·es proposa que ens tornem a trobar totes passats uns quinze dies, després de les mobilitzacions, desde extensió ens faran una proposta (segurament el 25 o 26 de juny)

2 responses to “Trobada d’assemblees de Barris/Pobles (Pl.Cat)

 1. Hem assistit a la xerrada de sanitat. M´ha gardat expresar la meva opinió i sentir la opinió dels altres.
  M´agradaria fer-vos arribar les meves propostes en quant a la organitazació de les assambleas per barris i crec que fora interesant deixar un espai per propostes d´acció deprés de participar de les xerrades.
  On o a qui m´haig d´adreçar??
  Espero la vostre resopsta

 2. Hola Eugènia.

  Si us plau, entra en els nostres foros i en el grup d’organització trobaras a qui et pugi ajudar en el teu cas. Si tinguessis problemes, enviam un correu a ‘assembleasocialhg@gmail.com’

  Salut!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s